Onze behandelingen fysiotherapie - Fysiotherapie Zoetermeer en Den Haag.

Behandelingen

Hoofdpijn

Bijna iedereen heeft weleens hoofdpijn. Hoofdpijn wordt meestal veroorzaakt door beperkingen in de wervelkolom, vaak te wijten aan een slechte houding of stress.

Nekpijn

Je hoofd is zwaar en balanceert op een smalle steun, bestaande uit de zeven botten van de nek. De botten worden van elkaar gescheiden door schijven, gestabiliseerd door pezen en ligamenten en bewogen door spieren.

Pijn aan de onderrug

Acute lage rugpijn in de onderrug die normaal gesproken plotseling begint. De symptomen kunnen soms vanzelf overgaan maar herstel kan aanzienlijk worden versneld met fysiotherapie.

Schouderklachten

Problemen in de schouder ontstaan i.v.m. slijtage door dagelijks gebruik, overmatig gebruik, of letsel. De schouder is een zeer complex gebied van het lichaam en de beweging van de schouder is feitelijk afhankelijk van de gecombineerde bewegingen van vier gewrichten.

Elleboog, arm en hand

Verwondingen aan dit deel van het lichaam zijn gewoonlijk het gevolg van trauma zoals ontwrichting, een breuk of repetitief/overbelasting zoals bijvoorbeeld carpaal tunnel syndroom en tenniselleboog.

Heup en lies

Heup gerelateerde pijn wordt niet altijd direct geïdentificeerd als aandoening van de heup. De pijn wordt vaak gevoeld in het midden van de dij of in de lies.

Knie

Pijn in de knie komt vaak voor en wordt veroorzaakt door hetzij direct letsel, zoals bijvoorbeeld het verdraaien bijvoetballen of komt meer geleidelijk in de tijd voor als gevolg van degeneratieve aandoeningen zoals slijtage.

Voet en enkel

Stabiliteit van het enkelgewricht wordt gerealiseerd door ligamenten, die de beweging begeleiden en tegelijkertijd voorkomen dat de enkel in zijn geheel teveel beweegt.