Over Free Motion - Fysiotherapie Zoetermeer en Den Haag.

Ons Team

Fysiotherapeut - Den Haag

David Holthuijsen (BIG 19921809804)

David Holthuijsen is geboren en getogen in Voorburg. Al op jonge leeftijd raakte David geïnteresseerd in de medische wereld, mede door zijn ouders die beide werkzaam zijn op het gebied van de zorg. Naast zijn interesse voor de zorg, is David ook altijd bijzonder sportief geweest en heeft hij veel sporten fanatiek beoefend.

Lees Meer

Fysiotherapeut - Den Haag en Zoetermeer

Laura Hamann (BIG 19917306904)

Laura Hamann is in Duitsland geboren en opgegroeid. Geïnspireerd door haar oom, die een succesvolle natuurmedicijnen praktijk had, ontwikkelde ze al vroeg haar interesse voor het medische veld. Na vier jaar intensief studeren behaalde ze 'als jongste ooit' haar graad in Natural Medicine.

Lees Meer

Fysiotherapeut - Den Haag

Leroy Themen (BIG 69922607704)

Leroy is begin 2017 afgestudeerd en behandelt grotendeels volgends het Mulligan concept. Dit houdt in dat er actieve fysiologische bewegingen met een passieve correctie worden gevraagd. Met deze techniek wordt, indien deze geïndiceerd is, snel en pijnvrij functie teruggewonnen.

Lees Meer

Fysiotherapeut - Zoetermeer & Den Haag

Suzanne Bik (BIG 39925710404)

Suzanne Bik is geboren en getogen in Zoetermeer. Ze heeft de opleiding “Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie” gevolgd aan de universiteit Antwerpen. Deze opleiding is de Belgische variant van de opleiding fysiotherapie. In 2017 heeft ze haar diploma behaald. Daarna is ze zich gaan specialiseren als manueel therapeute en heeft in 2020 haar specialisatie behaald.

Lees Meer

Fysiotherapeut - Zoetermeer

Petra Wyer (BIG 89909878704)

Petra is geboren en getogen in Ierland en is 11 jaar geleden naar Nederland verhuisd. Haar eerste opleiding was een Bachelor in anatomie, daarna heeft zij een masteropleiding in fysiotherapie gevolgd in Belfast, en is in 2004 afgestudeerd. Zij was lang werkzaam in de grootste medische centrum in Ierland, het Cork University (Maternity) Hospital, waar zij veel ervaring heeft opgedaan op verschillende gebieden (onder andere in orthopedie, neurologie en bekkenfysiotherapie).

Lees Meer

Fysiotherapeut - Zoetermeer

Jesse Grossat (BIG 19929843504)

Jesse Grossat is geboren en nog steeds woonachtig in Zoeterwoude-dorp. Sinds een lange tijd verdiept hij zich, buiten de fysiotherapie om, veel in de gezondheid van de mens.

Via de fysiotherapeutische behandelingen zoals bindweefselmassage, triggerpoint behandeling en houdingsoefeningen zorgt hij ervoor dat veel mensen klachtenvrij weer bij hem vertrekken. Buiten deze ‘reguliere’ behandelingen heeft hij nog meer methodes zoals guasha, ademhalingsoefeningen en TRE (Tension Release Exercises). In overleg met de patiënt wordt de behandeling gekozen die het snelste en meeste effect kan hebben.

Lees Meer

Fysiotherapeut - Zoetermeer

Stephanie Boelens (BIG 79917883004)

Stephanie Boelens is geboren in Aerdenhout en tegenwoordig woonachtig in Haarlem samen met haar zoontje. Stephanie is in 2013 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam. Met een verleden als topsport dressuur amazone werd ze getriggerd om zich te verdiepen in het menselijk lichaam. Paardrijden gaat gepaard met blessures en het is heel interessant om te weten hoe het lichaam optimaal kan functioneren en hoe je preventief blessures kan voorkomen.

Lees Meer

Fysiotherapeut - Zoetermeer

Danique Nataprawira (BIG 29926228404)

Danique Nataprawira is in Suriname geboren en opgegroeid. Door de felle natuurlijke geneeswijzen en massage technieken, tegen blessures en lichaamspijnen die binnen het Surinaamse cultuur wordt toegepast werd haar interesse binnen de gezondheidszorg opgewekt. Zo verhuisde zij naar Nederland en studeerde in 2019 af aan de Hogeschool Rotterdam als algemeen fysiotherapeut.

Lees Meer

Redenen om voor ons te kiezen

Voel je sneller beter en blijf je langer beter voelen bij free motion fysiotherapie !

Free motion fysiotherapie is uniek omdat wij bij ons de klant behandelen in een vriendelijke en casual omgeving met tegelijkertijd een hoog niveau van vakbekwaamheid. Daarbij zijn we een van de weinige klinieken in de omgeving waar fysiotherapie en chiropractie beiden verkrijgbaar zijn.

Onze klanten houden van keuzes en opties! Door het samenbrengen van twee gelijkgestemde en complementerende beroepen onder één dak, vinden we dat onze klanten sneller beter worden en langer beter blijven.De chiropractor is een specialist in het neurologische systeem en in de manuele manipulatie van de ruggegraat en het bekken. De fysiotherapeut is de specialist in het versterken van de spieren die dienen om de ruggegraat recht te houden en te ondersteunen.

In aanvulling op de beste Chiropractoren uit de omgeving, hebben onze fysiotherapeuten ook een groot aanbod aan andere modaliteiten om te helpen bij het genezingsproces. Van nek-, schouder- en elleboog klachten, tot lage rug, heup, knie en enkel, we zijn ervan overtuigd dat je rust vindt in een lichaam dat pijnvrij is en in Free Motion!